Онлайн-консультант еколога підприємства
E-журнал
Фільтр:
Всі
Водокористування
Екологічний контроль і нагляд
Сплата екологічного податку
Надрокористування
Організація екологічної служби
Охорона атмосферного повітря
Управління відходами
Ресурсозбереження
Система екологічного менеджменту
Інші
Оцінка впливу на довкілля (ОВД)
Інвентаризація зелених насаджень
Екологічне маркування
Анонім
Зразок заповнення
19.04.2023

Реєстрова карта ОУВ № __XX_

I. Загальні відомості

1. Найменування ОУВ ТОВ «ХХХХХХХХ»_____________________________________________________

2. Код за ЄДРПОУ 12345678_________________________________________________________________

Підпорядкування_____________________________________________________________________________

                                                                                           (міністерство, об’єднання, корпорація)

4. Код за СПОДУ ____________________

5. Форма власності _ Приватне підприємство _____________________________________________

                                                                                                  (за КФВ)

6. Код за КФВ ___120________________

7. Код за КОАТУУ _1110117501_________________

8. Місцезнаходження, контактний телефон ХХХХ, м. Ххх, вул. Хххх, Х, буд. Х, тел. 123456789

9. Місце розташування виробництва

_____ХХ°ХХ´ХХ´´____________ П. Ш. _______ ХХ°ХХ´ХХ´´_____________ С. Д.

                                                 (географічна прив’язка)

10. Назва виду діяльності за КВЕД:

Роздрібна торгівля іншими харчовими продуктами в спеціалізованих магазинах                                                      

11. Код за КВЕД 47.29__________________________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

12. Дата заповнення РК __28.02.2023__________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

13. Організація, що склала РК  _ ТОВ «УУУУУУУУ______________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

14. Особа, що склала РК  _Уууууу У.У., тел. 125648956__________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

                                                                              (посада, прізвище, телефон)

15. Показники утворення відходів за звітний рік

15.1. Загальний обсяг утворених відходів за класами небезпеки для здоров’я людей

Клас небезпеки

1-й клас

(м1)

2-й клас

(м2)

3-й клас

(м3)

4-й клас

(м4)

Обсяг відходів

0,02

0

2,5

1200

 

15.2. Показник загального утворення відходів Пзув = 5000 х 0,02 + 500 х 0 +50 х  2,5+ 1200 х 1 = 1425

15.3. Показник питомого утворення відходів Ппув = 1425/400 = 2,7

Керівник об’єкта _____________________________________________________________________________________________

 

                                             ___________________________                       «___» _________________ року

                                                                     (підпис)

 

II. Характеристика відходів

1. Назва відходів за КВ  Відходи комунальні (міські) змішані, у т.ч. сміття з урн _____________________________

2. Код відходів за КВ _7720.3.1.01______________________________________________________________________________

3. Інша назва відходів  Тверді побутові відходи________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

4. Назва виробництва за КВЕД Роздрібна торгівля іншими харчовими продуктами в спеціалізованих         

магазинах                                                                                                                                                                                     

5. Код виробництва за КВЕД 47.29_____________________________________________________________________________

6. Клас небезпеки для здоров’я людей — 4.

7. Назва групи небезпечних відходів __—______________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

8. Код групи небезпечних відходів  _—_________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________________________________________________

9. Наявність небезпечних властивостей

 

 

 

 

 

 

 

Н1

Н2

Н3

Н4

Н5

Н6

Н7

 

 

 

 

 

 

 

Н8

Н9

Н10

Н11

Н12

Н13

Н14

 

10. Небезпечні складники відходів

Назва

Код

Уміст, %

1

2

3

 

11. Тип відходів:

 

 

 

 

 Х

мінеральний

неорганічний

органічний

біологічний

змішаний

 

12. Агрегатний (фізичний) стан:

 

 Х

 

 

 

рідинний

твердий

шламо-  або пастоподібний

сумішевий

нерозібране устаткування

 

13. Уміст мінеральних складників

Назва мінералу

Уміст, %

1

2

 

14. Теплотворна здатність (ккал/кг) __________1000 до 3000__________________________________________________

                                                                                                          (для горючих)

15. Хімічний склад

Назва речовини (компонента)

Хімічна формула

Масова доля,

%

Концентрація,
мг/л або мг/кг

1

2

3

4

Органічні речовини

-

78,0

Азот

N

3,9

Кальцій

Ca

5,8

Фосфор

P

0,7

Калій

K

1,6

Вуглець

C

10,0

 

16. Кількісні показники поводження з відходами (тонн)

Утворилося за рік

Перероблено або утилізовано на об’єкті

Видалене на об’єкті

Передано іншим юридичним особам для видалення

Передано іншим юридичним особам для подальшого використання

1

2

3

4

5

2023

0

0

850

 

Керівник  _______________________________________________________________________________________________________________

                                                                                   (посада, власне ім’я, прізвище)

                                           ___________________________                       «___» _________________ року

                                                                     (підпис)

 

III. ЗАХОДИ ЩОДО ЗМЕНШЕННЯ ОБСЯГІВ УТВОРЕННЯ ВІДХОДІВ

1. Витрати, спрямовані на:

1.1. Зменшення обсягів утворення відходів __ХХХ.Х__тис.грн.

1.2. Зниження ступеня небезпеки відходів  __Х.Х___тис.грн.

1.3. Збільшення обсягів утилізації чи оброблення ___ Х.Х_ тис.грн.

2. Опис вжитих заходів:

  • визначення структури відповідальності в сфері поводження з відходами у відділах магазину для вдосконалення системи збору відходів;
  • коригування плану організації роботи у сфері поводження з відходами для  вдосконалення системи роздільного збору твердих побутових відходів;
  • здійснення регулярного контролю за дотриманням вимог тимчасового зберігання відходів на території, передача відходів іншим підприємствам та організаціям відповідно до договорів;
  • актуалізація договорів на вивезення відходів;
  • організація своєчасного вивозу відходів;
  • проведення навчання працівника(-ів), відповідального(-их) за поводження з відходами;
  • проведення навчання співробітників у сфері поводження з відходами;
  • використання/закупівля оборотної та змінної тари;
  • використання/закупівля тари багаторазового користування;
  • закупівля пресів для пластикової тари та макулатури;
  • закупівля харчових контейнерів у відділ кулінарії з переробленого паперу та кукурудзяного крохмалю;
  • закупівля товарів в тарі, яка підлягає переробці;
  • закупівля 2-х контейнерів для вдосконалення системи роздільного збору твердих побутових відходів;
  • закупівля інформаційних табличок для роз’яснення покупцям та працівникам правил сортування твердих побутових відходів;
  • закупівля інформаційного екрана для інформування покупців щодо правил сортування відходів;
  • проведення навчальних заходів у відділі бух.обліку на тему сталих закупівель з метою зменшення обсягів утворюваних відходів;
  • заміна контейнерів для пластикової тари на контейнери з дном, що відкривається для можливості розвантаження автомобілем, обладнаним маніпулятором;
  • організація місця збору та тимчасового збереження відпрацьованих батарейок;
  • організація місць для куріння з метою запобігати засміченню території недопалками;
  • закупівля біосорбенту для ліквідації розливів нафтопродуктів на стоянці автотранспорту;
  • своєчасне представлення звітності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Ефект від заходів очікується у ____    2024 році

4. Кількісні показники утворення відходів за роками:  

 

1-й клас небезпеки

2-й клас небезпеки

3-й клас небезпеки

4-й клас небезпеки

Пзув

Ппув

Попередній рік

(2021 р.)

0,015

0

2,0

1100

1275

2,1

Звітний рік (2022 рік)

0,02

0

2,5

1200

1425

2,7

Наступний рік| (очікується)

0,01

0

2,0

1200

1350

2,25

 

Керівник_______________________________________________________________________________________________________                                                                                                                         

                                                                            (посада, власне ім’я, прізвище)

 

 

                                     ___________________________                       «___» _________________ 2023 року

                                                           (підпис)