Онлайн-консультант еколога підприємства
E-журнал
Фільтр:
Всі
Водокористування
Екологічний контроль і нагляд
Сплата екологічного податку
Надрокористування
Організація екологічної служби
Охорона атмосферного повітря
Управління відходами
Ресурсозбереження
Система екологічного менеджменту
Інші
Оцінка впливу на довкілля (ОВД)
Інвентаризація зелених насаджень
Екологічне маркування
Анонім

Надайте перелік відходів з кодами для цукрового виробництва

На запитання відповідає
Шупик Юлія Миколаївна,
еколог, розробник екологічної документації

Весь процес виробництва цукру можна розділити на такі технологічні етапи:

  1. Приймання сировини. Після доставки буряку, на підприємстві відбувається його приймання, сортування і складування у кагати для подальшого тимчасового зберігання до приймання у технологічний процес. У процесі зберігання, буряки…

Переглянути матеріал можуть лише передплатники системи або користувачі демо-доступу

КупитиОтримати демо-доступ