Онлайн-консультант еколога підприємства
E-журнал
Фільтр:
Всі
Водокористування
Екологічний контроль і нагляд
Сплата екологічного податку
Надрокористування
Організація екологічної служби
Охорона атмосферного повітря
Управління відходами
Ресурсозбереження
Система екологічного менеджменту
Інші
Оцінка впливу на довкілля (ОВД)
Інвентаризація зелених насаджень
Екологічне маркування
Анонім
Події
16.02.2022
Обговорення екологічних характеристик послуг харчування і харчових продуктів

Експерти ВГО «Жива планета» пропонують переглянути вимоги до екологічних характеристик послуг харчування і харчових продуктів. Для цього вони у рамках проєктної діяльності з ЮНЕП програми EU4Environment підготували проєкт змін до Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти, затверджених наказом Мінекономіки від 30.10.2020 № 2208.

Документ містить конкретні рекомендації для:

  • встановлення вимог до учасників публічних закупівель;
  • підготовки тендерної документації, враховуючи очікувану вартість закупівлі та специфіку предмета закупівлі у конкретних випадках.


Зміни сприятимуть сталим публічним закупівлям та впровадженню єдиного підходу до організації закупівель та підготовки тендерної документації у сфері застосування критеріїв екологічних характеристик.

З проєктом змін до Методичних рекомендацій можна ознайомитися за посиланням.

Формат заходу: відеоконференція ZOOM.

Коли: 22 лютого 2022 року (вівторок), о 15:00.

Форма для попередньої реєстрації учасників за посиланням.

Важливо

Після реєстрації у формі з’явиться посилання на доступ до онлайн кабінету ZOOM., яке необхідно скопіювати, зберегти і скористатись 22.02.2022 о 15:00 для участі в обговоренні.

Джерело: Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України