Онлайн-консультант еколога підприємства
E-журнал
Фільтр:
Всі
Водокористування
Екологічний контроль і нагляд
Сплата екологічного податку
Надрокористування
Організація екологічної служби
Охорона атмосферного повітря
Управління відходами
Ресурсозбереження
Система екологічного менеджменту
Інші
Оцінка впливу на довкілля (ОВД)
Інвентаризація зелених насаджень
Екологічне маркування
Анонім
Зміни законодавства
06.09.2021
Діють зміни до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії "зеленого" тарифу на електроенергію

НКРЕКП постановою від 01.09.2021 № 1457 вніс зміну до Порядку встановлення, перегляду та припинення дії "зеленого" тарифу на електричну енергію для суб'єктів господарської діяльності, споживачів електричної енергії, у тому числі енергетичних кооперативів, та приватних домогосподарств, генеруючі установки яких виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії.

Порядок доповнено нормою, згідно з якою у разі якщо технічні умови приєднання до електричних мереж об'єкта електроенергетики або черги його будівництва (пускового комплексу), що здійснює виробництво електричної енергії з альтернативних джерел енергії (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергії - виробленої лише мікро-, міні- та малими гідроелектростанціями), на день реєстрації заяви щодо встановлення/перегляду "зеленого" тарифу втратили чинність згідно зі ст. 30 та п. 5 розд. V "Прикінцеві положення" Закону «Про регулювання містобудівної діяльності», до заяви додатково додається копія акта щодо надання послуги з приєднання або копія повідомлення про надання послуги з приєднання об'єкта електроенергетики або черги його будівництва (пускового комплексу), видані протягом строку чинності технічних умов приєднання до електричних мереж згідно з вимогами ст. 30 та п. 5 розд. V "Прикінцеві положення" Закону «Про регулювання містобудівної діяльності»

Постанова набрала чинності 2 вересня 2021 року у зв'язку з її оприлюдненням на офіційному вебсайті НКРЕКП від 01.09.2021 р.
 

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН